Slovo zakladatelky BiBoucha

Následuj své sny! Jsou to nejdůležitější, co tě provází životem.

Už jako malá holka jsem snila o tom, že jednou vybuduji něco, co bude dávat velký smysl a naplní podstatu mého života. Nejprve, jako správná dětská koňačka, jsem snila o vlastní farmě s koňmi a ostatními domacími zvířátky, takový menší rodinný podnik. Statek, který nabídne vyžití jak pro děti, tak i dospělé, kteří si odpočinou v relaxačním zázemí statku, naplní žaludky v rodinné restauraci a užijí si správné westernové zázemí a pohodu se zvířaty. To byl první sen. Nikdy ale neříkej nikdy, takže kdo ví, co přinese buducnost…

S časem, jak jsem rostla a dospívala, se těch nápadů v mé hlavě zrodilo nesčetně. Jsem prostě duše podnikavá a vidím smysl a budoucnost v různých maličkostech. Na vysoké jsem měla možnost vést vlastní projekty se zahraničními studenty a spojovat tak několik světů v jeden. Při mé největší životní zkušenosti, kdy jsem strávila naprosto dokonalý rok na Erasmu v Portugalsku, jsem sledovala, jak fungují plány a sny dohromady. Pracovala jsem v surfařském ráji, kde byla komunita lidí zabívající se prodejem a nabídkou služeb na každém rohu. Všichni byli šťastní a naplnění, dělali totiž to, co je bavilo a co měli rádi.

V dalším zásadním kroku mého života jsem byla součástí velkého snu jak mého, tak spousty dalších lidí kolem mě. Stala jsem se letuškou a létala jsem si v oblacích. Ráno jsem posnídala v Paříži a odpoledne jsem si dávala svačinku v Bruselu. Takový běžný standard letušky, kdy za den vzlétne k oblakům několikrát a sní si svůj sen. I tento krok byl pro můj život velkou inspirací a zážitkem, z kterého budu čerpat až do konce.

Ale až teprve s narozením mého prvního syna se celičký můj svět naprosto obrátil vzhůru nohama.

Zjistila jsem, že není nic krásnějšího a důležitějšího, než sledovat, jak ti maličkatí tvorové vyrůstají, jak se vyvíjí a co všechno ty maličkaté dušičky dokážou, za tak šíleně krátou dobu. To je snad to nejinspirativnější, co člověk může zažít. A následně po příchodu mých dvojčátek na svět, jsem viděla svoji budoucno naprosto v živých barvách. A to s dětmi a aktivním životem. Stejně tak jako si v Portugalsku lidé staví své sny a žijí je, tak i já se právě vydávám cestou naplnění mého snu, ve kterém skloubím dobré s užitečným. Děti jsou naše budoucnost a jsou našimi největšími učiteli. Proto jim musíme naslouchat a nechat se od nich životem provést. A právě na takovém principu bude založena naše školička a vaše děti se v ní budou cítit milovaně a komfortně. Budou vědět, že jsou v bezpečí, a že jejich názor má stejnou váhu jako ten náš.

Nejedna maminka mi už řekla, že jsem jí mým aktivním životem s dětmi velkou inspirací, a právě tato slova mi dodávají sílu do dalších plánů. Tak vznikly Loketské AKTIVKY, z.s., které nabízí rodinám aktivní využití svého času, ať už cvičením nebo výletěním. A jelikož děti pro mě znamenají svět, tak se zrodila hlavní myšlenka. Založit školičku pro nejmenší, dnes se tomu říká právě dětská skupina.

A proto vás tedy vítám na stránkách naší školičky a věřím, že se vám naše společná myšlenka bude líbit, a že nám svěříte své děti, případně, že nás jakkoliv podpoříte. Jsme tady přece pro vás a vaše děti.

Těším se s vámi na viděnou a věřím, že se vám bude u nás moc líbit. Budujeme respektující prostředí, které je pro naší skupinku tak typické.

Zdravím vás

Kristýna Hadáčková
zakladatelka Loketských AKTIVEK, z.s. a Dětské skupiny BiBouch

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *