A komu svěříte své děti?


Týna

Jsem maminkou jednoho chlapečka Štěpánka, dvojčátek Mii a Mayi a jezevčice Gíny. Příchodem mých třech zbojníků se mi naprosto změnil život. Díky nim jsem našla svůj smysl a směr, kterým se v životě chci vydat. Moje děti mi jsou inspirací a motivací a to vše vedlo až k otevření dětské skupiny a splnění snu budovat svůj vlastní projekt od nuly. Snažím se pro své děti vybudovat bezpečný domov a zároveň jim nabídnout dětství plné zážitků a dobrodružství. Stejně tak jako chci vzdělávat a rozvíjet mé děti, budu vzdělávat a rozvíjet i vaše děti. Žila jsem rok v Portugalsku, kde jsem absolvovala studijní pobyt a pracovní stáž, díky které jsem se zlepšila v angličtině a naučila se základům portugalštiny. Zároveň jsem se učila i německy. Všechny své zkušenosti a znalosti budu denně využívat v rozvoji dětí ve skupince. Velkým zpestřením mého života byla mimo jiné i má práce v oblacích, kdy jsem pracovala 2 roky jako letuška. Vystudovala jsem vysokou školu v oboru Podnikání a administrativa a dále se vzdělávám v oblasti péče o děti, abych dětem mohla nabídnout kvalitní péči a výchovu. S dětmi mám zkušenosti i jako vychovatelka na dětskýh táborech nebo přímo jako chůva v rodinách. Na práci ve skupince se moc těším a věřím, že zde vybuduji bezpečné a komfortní prostředí nejen pro děti, ale i pro všechny členy rodiny BiBouchových.

 

 

Terča

Maminka dvou chlapečků Viktorka, Samíka a buldočky Lilinky.
Terezka je velmi přátelská a milá osůbka. Okamžitě z ní vycítíte porozumnění a empatii. Své kluky vede krásnou přirozenou výchovou, aby měli dost prostoru k poznání světa a všeho zajímavého kolem sebe. Tráví s kluky většinu svého času venku a rozvíjí jejich schopnost vnímat přírodu a vše kolem sebe. Je to šmrncovní žena, která se nebojí žádné výzvy. A proto si společně s Týnou tolik rozumí a tvoří spolu super tým. Jsou jako JIN a JANG, a díky tomu vytvoří v jejich dětské skupině dokonalý prostor a atmosféru pro zdraví a ideální rozvoj vašich dětí. Předají jim veškeré poznatky a zkušenosti, které během života nasbíraly. Ale především se díky každému dalšímu děťátku ve skupině naučí mnohem víc, neboť právě děti jsou naši největší učitelé a my je jen doprovázíme. Proto je třeba jim naslouchat a učit se vzájemně. Terča se starala o svoji malou sestřičku, a tím získala mnoho zkušeností již v útlém věku. Studovala gastronomii, které se po škole nějakou dobu věnovala. Má bohaté zkušenosti v kontaktu s lidmi a umí si poradit i v napjatých situací. Ale teprve až narozením Vikyho a Samíka našla své poslání, a proto vidí svou budoucnost právě mezi dětmi.

 

 

Miška

Miška je maminka holčičky Esterky a kokršpanělky Bailey. A co Vám o sobě chce povědět, neváhejte číst dál.

Práce koníčkem…Už na základní škole bylo mým snem pracovat s dětmi. Svůj sen jsem si začala plnit přihláškou na střední školu – předškolní a mimoškolní pedagogika. Svoji první ,oficiální, zkušenost s dětmi různé věkové kategorie , jsem čerpala na letním pionýrském táboře. Druhá zkušenost, i když se zdá být stejná, ale přesto velmi emočně odlišná, byl tábor s Diakonií. Po střední škole začala další etapa s dětmi, tentokrát už jako pedagog v mateřské škole. Zkušenosti z věkově smíšené školky se přesunuly do mateřské dovolené. V průběhu mateřské dovolené se mé zkušenosti a obzory rozšířily – lektor kroužku maminek s dětmi v DDM KV. Po mateřské jsem se vrátila zpátky do mateřské školky a teď přichází ten správný čas na rozšíření pracovních obzorů ->  začít pracovat v Dětské skupině. Žádná věková kategorie mi není cizí.  Jsem kreativní nadšenec, který má radost sledovat každý malý krůček, ke zdokonalování a vyvíjení dětské osobnosti. Největší odměnou, je vidět šťastné a spokojené děti – budeme tančit, zpívat, hrát si, také tvořit a to vše s největší péčí o rozvoj osobnosti.

 

 

Štěpánka

Štěpánka je mladá šikoná maminka její jmenovkyně Štěpánky.

 

 

 

 

 

 

 

Nikča

Nikča stejně jako ostatní členové rodiny BiBoucha je maminkou a co o sobě prozradila si můžete přečíst zde.

Vystudovala jsem střední pedagogickou školu obor předškolní a mimoškolní pedagogika. Působím jako učitelka v mateřské škole. Práce s dětmi mě baví a naplňuje. Nejraději s dětmi zpívám a hraji na klavír, cvičím a tvořím.

Ale nejvíce mě naplňuje můj roční syn, který mě inspiroval k tomu,že bych se chtěla dále vzdělávat i ve věkové kategorii 0-3 roky a stát se instruktorem cvičení s dětmi.

Mám ráda pohyb, procházky v přírodě a poznávání nových míst. Také si ráda posedím s knihou a poslední dobou se vzdělávám v oblasti zdraví a krásy.