Vzkaz pro sponzory

Jste společnost, která disponuje prostředky a zaujala vás naše dětská skupinka BiBouch?

Jelikož je skupinka založena neziskovou organizací Loketské AKTIVKY, z.s. a partou maminek na mateřské, s tím nejlepším záměrem vycházejícím ze zkušeností z mateřské dovolené. Víme, jak důležité je mít někoho, kdo nám kryje záda a komu můžeme svěřit své děti v době, kdy musíme cokoliv obstarat nebo kdy je třeba přilepšit rodinnému rozpočtu. Proto je očividné, že skupinka musí vzniknout za pomoci finanční prostředků z dotací, příspěvků a darů.

Proto je třeba pomoci skupince i skrz oslovení všech dobrých lidí v okolí, kteří vidí ve skupince stejnou hloubku a dobrotu, jako v ní vidí její zakladatelky.

Tímto příspěvkem tedy oslovujeme všechny společnosti a dobré lidi v okolí Lokte a velmi PROSÍME o jakoukoliv výši finančního příspěvku, který bude určen na zřízení skupinky, tedy na rekonstrukci prostor, aby odpovídaly všem přísným hygienickým a požárním regulím. Tyto penízky budeme investovat do nákupu vybavení prostor nábytkem, elektro spotřebiči, hračkami, spotřebním materiálem a ostatními věcmi důležitými pro zprovoznění skupinky.

Věříme, že v našem cíli vybudování dětské skupiny v Lokti uvidíte to stejné co my, a to jsou děti. Protože právě ony jsou naší budoucností a právě kvůli dětem a naší lásce k nim, naše skupinka postupně vzniká. Pokud jsme vás oslovily a rádi byste nám pomohli, NAPIŠTE NÁM nebo nám ZAVOLEJTE a o možnosti vaší pomoci se s vámi rádi pobavíme.

S nespočtem díků vás zdráví

Loketské AKTIVKY, z.s.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *